Veilig videobellen

Raf Meet is onze veilige tool voor videobellen en hét alternatief voor 
bekende video apps als Zoom en Skype. 

Ontdek de voordelen van zakelijk videobellen met Raf

Videobellen met Raf Meet

Met Raf Meet kun je videobellen vanaf je pc/laptop, in iedere gewenste browser en overal waar een internetverbinding is. Het werkt zelfs op je mobiel! Je stuurt een link naar degene die je wilt uitnodigen voor de vergadering en middels een code kan diegene vervolgens deelnemen aan het gesprek.
 
Ons video vergaderplatform Raf Meet is in-huis ontwikkeld en gekoppeld aan ons telefonieplatform Bellen met Raf. We maken geen gebruik van servers van andere providers, alles draait op ons eigen netwerk in Nederland. Daardoor valt de dienst onder de AVG en staan veiligheid en privacy dus hoog in het vaandel. Gegarandeerd veilig videovergaderen dus!  

Videobellen-met-Raf-Meet

De voordelen van videobellen met Raf Meet

Videobellen-onbeperkt-aantal-deelnemers

Onbeperkt aantal deelnemers

Met Raf Meet kun je 1-op-1 beeldbellen, maar je kunt ook een onbeperkt aantal deelnemers uitnodigen.  Die hoeven geen klant van Bellen met Raf te zijnJe stuurt de genodigde een link en hij of zij kan via een code deelnemen aan het gesprek.

Videobellen-scherm-delen

Scherm delen en chatten

Wil je collega’s of klanten op afstand  een demo geven, iets uiteggen of samen een Excel sheet bekijken? Deel eenvoudig je scherm in Raf Meet. Anderen kunnen jouw scherm zien en meekijken. Ook kun je chatten via de beeldbellen module.

Mobiel-videobellen

Mobiel deelnemen

Ben je onderweg en wil je mobiel deelnemen aan een vergadering? Dat kan! Download dan eenmalig onze Raf Meet app. Die is beschikbaar voor Android en Apple. Daarmee kun je mobiel deelnemen aan iedere meeting.


Jouw oplossing voor veilig videobellen 

 
Onbeperkt aantal deelnemers, onbeperkte tijdsduur van vergaderingen, geen extra kosten, in Nederland gehost, voldoet aan de AVG. Begin je al te zien waarom videobellen met Raf Meet het alternatief is voor de grote providers als Zoom, Teams en Skype?  Bovendien ben je verzekerd van een haarscherpe beeld en geluidskwaliteit. Dit komt doordat we de beelden aan alle deelnemers in het gesprek sturen en het geluid via het internet gaat.

Je kunt er ook voor kiezen om een conference call te organiseren. Bij een conference call kunnen meerdere personen tegelijk inbellen naar een eigen gekozen conferentienummer. Dit is een manier van een online meeting zonder dat men elkaar ziet.

Zakelijk videobellen? Bellen met Raf!
Of je nu een conference call met je collega’s of een zakelijke videovergadering hebt met je klanten plant, je regelt het eenvoudig met Bellen met Raf. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden? We laten het je graag zien! Vraag direct een demo aan!

Offerte aanvragen

Raf Meet in vogelvlucht

Nodig deelnemers uit

Stuur mensen die je uit wilt nodigen via Raf Meet een mail met een link.

Open je browser

Deelnemers klikken op de link om de Raf Meet-omgeving te openen.

Gebruik de code

Deelnemer voert code uit de e-mail in om deel te nemen.

 Vergaderen maar!

In beeld zie je de deelnemers aan de vergadering. 


Meer weten over Raf Meet?

Stuur Hans een bericht of bel direct.

  085-024 4000                  info@bellenmetraf.nl

Onze referenties