Klantverhaal

12GO Biking

"Moderne technieken, goede koppelingen en eenvoudig in gebruik: dat is Bellen met Raf."

 
Tussen wal en schip

“Een goede telefonieoplossing vinden bleek nog niet zo eenvoudig. Het was eigenlijk óf software die mij het gevoel gaf uit de tijd van Windows 98 te komen, óf software die zo uitgebreid, luxe en prijzig is dat het voor ons te hoog gegrepen was. Wij zaten echt een beetje tussen wal en het schip. Toch wilde ik graag moderne technieken in combinatie met gebruiksvriendelijkheid.”

Rapportage en stuurinformatie

Uiteindelijk maakte Jelle de keuze voor een leverancier die uiteindelijk niet goed beviel. De gebruiksvriendelijkheid en betrouwbaarheid lieten te wensen over. “Voor mij was het belangrijk dat ik duidelijke, persoonsgebonden rapportages kon draaien. Dat ik stuurinformatie kreeg om het bedrijf naar een hoger niveau te tillen. En dat de software gekoppeld kon worden aan Zoho.”

Beste telefoniesysteem

“In juni 2021 ben ik overgestapt naar Bellen met Raf, dat toen nog Pulse heette. Over deze telefonieoplossing ben ik enorm tevreden. Ik durf zelfs te stellen dat dit het beste telefoniesysteem is, dat wij ons kunnen wensen. Er is een koppeling gemaakt met Zoho, waardoor ik op elk moment rapportages kan maken. Er kan gestreamd worden naar een livescherm en de gebruiksvriendelijkheid is top.”

 
Jelle Meijer, 
 
12GO Biking

Meer klantverhalen >>

Offerte aanvragen